Skip to content

📧 info@spotfinance.nl 📱 06-20050825 📱 06-38903084

Over Spot Finance

Spot Finance is een organisatie met passie voor financiële zaken. Onze adviseurs helpen je graag de financiering te vinden die bij jouw past.

Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard werken we door heel Nederland. Wij zijn volledig onafhankelijk van de geldverstrekkers waarmee wij samenwerken. De kortingen en vergoedingen die wij van geldverstrekkers ontvangen rekenen wij dan ook door in jouw voordeel. Bij ons weet je vooraf waar je aan toe bent. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een aantrekkelijk all-in tarief. Je persoonlijke adviseur helpt je vervolgens de financiering te vinden die het beste bij je past.

Naast financieringsvraagstukken kun je ook voor ondernemersvraagstukken bij ons terecht. Samen met jou sparren wij over allerlei kwesties die je als ondernemer bezig houdt en geven wij je gevraagde en ongevraagde adviezen.

Dit is waarom u ons wilt inschakelen bij financieel advies:

Klantgericht

Iedere klant is uniek en ons advies is op de ondernemer en vastgoedbelegger afgestemd. Wij houden rekening met de wensen en mogelijkheden en vertalen dit in een op maat gemaakte financieringsoplossing.

Onafhankelijk intermediair

Wij zijn een intermediair in MKB- en vastgoedfinancieringen. Met een groot netwerk aan geldverstrekkers geven wij volledig onafhankelijk advies en kunnen we je helpen met het vinden van de beste financiering.

Ervaren gedreven adviseurs

Als onafhankelijk adviseur houden wij rekening met je volledige financiële situatie. Wij helpen je de financiering te vinden die het beste bij je past. Wij stellen een complete financieringsaanvraag op en dienen deze in bij de gekozen financiers. De aanbiedingen worden samen met jou vergeleken zodat je de beste financiering krijgt.

Altijd geïnformeerd

Wij houden je volledig op de hoogte van alle bijzonderheden. Hiermee weet je als klant precies wat er gebeurt en ben je volledig op de hoogte.

Tarief advieskosten

Wij zijn volledig open over onze tarieven, we werken met een vast tarief. Hiermee weet je gelijk waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Samenwerking

Naast de samenwerking met de klant kunnen ook andere partijen van toepassing zijn. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen op basis van onze kennis en ervaring goed en snel samenwerken met advocaten, assurantietussenpersonen, makelaars, notarissen, accountants en boekhouders.

Ons Team

Roy Bekkink

Roy Bekkink

Cees Jan de Jager

Cees Jan de Jager